Skip to main content

Ed den Boer

Ed is binnen BIMlink verantwoordelijk voor sales en marketing en is vaak het eerste aanspreekpunt. Hij heeft een civieltechnische en bouwkundige achtergrond en heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan als techneut, projectleider, accountmanager, bedrijfsleider en als ondernemer. Hij is altijd op zoek naar mooie kansen.

Veel sportieve hobby’s

Ed is een Bourgondische familieman die in zijn vrije tijd graag op zijn sup staat om mooie tochtjes te maken op het water of op zijn motor door de natuur crosst. “Ik heb maar één probleem; ik vind heel veel leuk! Naast suppen en motorrijden mag ik graag skeeleren, zwemmen, skiën of snowboarden en soms windsurfen of duiken.. Als het maar enigszins een sportief karakter heeft vind ik het leuk om te doen.”

Innovaties

“Zowel technisch als digitaal, vind ik innovaties fantastisch. Als oprichter van Het Nationaal BIM Platform (tot 2020) ben ik met regelmaat verrast door innovaties op digitaal vlak. In mijn huidige rol vind ik het geweldig om te zien hoe blij gebruikers zijn als ze zien dat innovaties bruikbaar worden gemaakt in het toekomstbestendige vastgoeddossier dat BIMlink is. Bijvoorbeeld door middel van AR en sensoring in een digital twin.”

Terug naar de over ons-pagina