Skip to main content

We hebben de afgelopen tijd weer diverse nieuwe features ontwikkeld op het BIMlink-platform. Hier lichten we er een paar uit.

Single sign-on met Microsoft-account

In de laatste update hebben we single sign-on geïntroduceerd zodat aanmelden op BIMlink veel eenvoudiger is. U kunt uw gebruikersaccount van BIMlink nu koppelen aan uw Microsoft-account en zo via Microsoft inloggen zonder een extra wachtwoord te onthouden. Wilt u zich liever aanmelden via een andere provider? Laat het ons weten via een mail, dan gaan wij beoordelen of we die in de toekomst ook kunnen toevoegen.

BIMcollab uitbreiding in BIMlink (preview)

Sinds vorig jaar kunnen BCF-issues die in BIMcollab zijn aangemaakt, worden gekoppeld en getoond in de communicatietool van BIMlink. Met de vervolgstap die we hebben gemaakt is het nu mogelijk om de issues direct vanuit deze lijst te bekijken in BIMlink. Binnenkort verschijnt op onze site een uitgebreid artikel over deze vernieuwde functionaliteit. Enthousiast over deze nieuwe functionaliteit? Het is binnenkort beschikbaar vanaf onze volgende release in juni.

Indien u geïnteresseerd bent in een demo, mail ons dan op info@bimlink.eu.

Altijd op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom BIMlink? Volg ons dan op LinkedIn! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@bimlink.eu.