Skip to main content

BIMlink heeft maandelijks nieuwe releases en updates aan het BIM-cloudplatform. Na feedback van klanten hebben we de afgelopen tijd bijvoorbeeld hard gewerkt aan het optimaliseren en versnellen van onze 3D-viewer. 

3D-viewer

Dankzij de verbeteringen aan het platform is de 3D-viewer nu sneller dan ooit tevoren. Dit zorgt ervoor dat extreem grote modellen zoals The Mall of the Netherlands van Unibail Rodamco Westfield (109.000 m2) of het UMCG ziekenhuis (365.000 m2) nu snel te bekijken en bewerken zijn in een browser.

Beecot Fieldapp

Samen met Beecot hebben we de Fieldapp ontwikkeld. Hiermee kunnen gebruikers op locatie nu alle informatie uit BIMlink ontsluiten en projecteren door middel van Augmented Reality. Deze projecties kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om gemaakte modellen of locatie-informatie te controleren.

Sensordata

Tot slot lichten we graag een tipje van de sluier op over onze nieuwste ontwikkeling. Dit jaar lanceren we namelijk een nieuwe app die sensordata direct in een 3D-model en/of plattegrond zichtbaar maakt. Met deze sensoren kan het leefklimaat worden gecontroleerd en aangestuurd. Dit is ideaal voor grote gebouwen met veel aparte ruimtes zoals scholen en kantoren.

Vragen?

Zoek met vragen over de mogelijkheden van BIMlink of over de nieuwe features contact met Ed den Boer.