Skip to main content

BIMlink heeft een nieuwe website. Alle informatie over de dienstverlening is nu duidelijker en uitgebreider gepresenteerd. De nieuwe site is overzichtelijk met een frisse look & feel in de huisstijlkleuren. Aanleiding voor de nieuwe website is de oplevering van het geheel vernieuwde online platform van BIMlink voor klanten.

BIMlink stroomlijnt de samenwerking en communicatie tussen partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en beheren van een gebouw. Projectpartners werken met BIMlink optimaal samen in het gezamenlijk gebouwdossier en kunnen documenten en informatie vanuit hun eigen rol bekijken, bewerken en controleren.

BIMlink is in december 2015 geïntroduceerd als online platform voor gebouwdossiers en is nu dus in een geheel vernieuwde versie beschikbaar voor klanten. “Afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het platform”, zegt directeur Roy van der Velden van BIMlink. “Met het vernieuwde platform kunnen we beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen van BIM en daar profiteren klanten van. Een frisse nieuwe website past daar uiteraard bij.”

 

‘Ik herken mijn gebouw in de ruimtelijke structuur van BIMlink’

OGT

Modulair

De nieuwe site biedt algemene informatie over BIMlink en beschrijvingen van de modules die in de platform beschikbaar zijn. BIMlink is modulair opgebouwd waarbij de functionaliteit in elke module is afgestemd op een deel van de levenscyclus van een gebouw. Klanten kunnen per gebruikersgroep of teamlid kiezen welke module en functionaliteit zij nodig hebben voor het uitvoeren van hun taken in het project.

Tarieven

De site biedt uiteraard ook een overzicht van de tarieven van BIMlink. Door de modulaire opbouw van BIMlink gebruiken teamleden alleen de functies die zij nodig hebben waardoor klanten nooit te veel betalen. Bij grote bouwprojecten, die meer functies verlangen van BIMlink, kunnen maatwerk pakketten van de gewenste modules per teamlid worden samengesteld op basis van behoefte.

Over BIMlink

BIMlink biedt snel en gemakkelijk een actuele weergave van de gebouwinformatie. Het online gebouwdossier is bedoeld voor alle betrokkenen bij de bouw en het beheer van gebouwen. Alle juiste documenten, tekeningen en modellen over alle levensfases van een gebouw zijn 24/7 online, veilig en gestructureerd beschikbaar voor alle projectpartners. BIMlink is ontwikkeld door specialisten met tientallen jaren ervaring in de complexe praktijk van de bouw.


De website van BIMlink is gebouwd door mediacontent.nu uit Alphen aan den Rijn.