Skip to main content

Koppeling

STA

3D-modellen grafisch weergeven

BIM is niet meer weg te denken uit het leven van de architect, aannemer, kozijnfabrikant en beheerder. Vanuit kennis van deze branches ontwikkelt DeltaPi software voor het snel bouwkundig modelleren in Revit. DeltaPi bestaat al sinds 1989 en begon met een opdrachtgever die zijn architect vroeg om CAD-software die zou helpen bij het up-to-date houden van tekenwerk. De software werd ontwikkeld en daarmee was de basis gelegd: DeltaPi voor BIM-professionals.

De Project Manager helpt om data uit uw BIM-model efficiënt te kunnen benaderen en beheren. Het is een tool die een 3D-model eenvoudig grafisch weergeeft en die het mogelijk maakt snel data op te roepen voor onderdelen die voor u van belang zijn. Het is een krachtige tool om de eigenschappen bij de geometrie te controleren en corrigeren met gescheiden verantwoordelijkheden op data en geometrie.

De bi-directionele koppeling met BIMlink maakt het mogelijk hele BIM-modellen naar de online-database van BIMlink te uploaden en weer te geven. Samen met DeltaPi heeft BIMlink een online 3D-viewer ontwikkeld, waarmee alle gebruikers eenvoudig BIM-modellen in de browser kunnen bekijken. Op BIMlink kan vervolgens alle informatie van het model uitgetrokken worden en allerlei documentatie gekoppeld aan de specifieke elementen in het BIM-model.

IFC
Revit
AutoCAD
delta-pi
DeltaPi

Power BI
KYP
Madaster
Briefbuilder
Beecot
ed-controls
Ed Controls
Vastware
BIMcollab

Nieuws over STA