Skip to main content

Koppeling

Briefbuilder

Kwaliteitsmanagement

BriefBuilder is een professionele online toepassing voor de kwaliteitsbeheersing bij bouwprojecten door alle eisen integraal vast te leggen. Klanten kunnen de eisen controleren, analyseren en beheren en daarnaast voorzien van een testplan en testresultaten. BriefBuilder wordt bij een breed scala projecten gebruikt door opdrachtgevers en opdrachtnemers, bij gebouwen, wegen, tunnels, gasleidingen, energiestations of windmolenparken.

Behoud overzicht

In BriefBuilder komen alle eisen van een project integraal samen. Zo kan er gecontroleerd worden of er niets vergeten wordt, of de eisen duidelijk zijn en of er risico’s aan kleven. Zo houden projectpartners tijdens ontwerp, uitvoering en beheer overzichtelijk bij of betrokken partijen daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen.

Kennis over eisen, verificaties en processen kan ook geborgd worden in bibliotheken, zodat deze specificaties eenvoudige ingezet kunnen worden bij nieuwe projecten. Daarmee wordt het beheer van gebouwinformatie overzichtelijker en ontstaat een uniforme manier van werken.

IFC
Revit
AutoCAD
delta-pi
DeltaPi

Power BI
KYP
Madaster
Briefbuilder
Beecot
S-Bestek
ed-controls
Ed Controls
Vastware
BIMcollab

Nieuws over Briefbuilder

Beecot

BanBouw optimaliseert informatiestromen met BIMlink

In de wens om de informatiestromen van alle bouwprojecten te optimaliseren, is BanBouw dit voorjaar uitgekomen bij BIMlink als nieuw dataplatform. Het project Oranjekade in Helmond met 265 appartementen en…
BIM

Koppeling BIMlink en BriefBuilder maakt gebouweisen onderdeel van 3D BIM-model

BIMlink heeft een koppeling ontwikkeld tussen het eigen online platform voor het beheer van gebouwinformatie en de software van BriefBuilder. Door de koppeling kan het Programma van Eisen (PvE) nu…